• Мрежа за дъна - поцинкована - 3x3  мм. /   0,5 м. шир.


Write a review

Please login or register to review

Мрежа за дъна - поцинкована - 3x3 мм. / 0,5 м. шир.

  • Product Code: Мрежа за дъна - поцинкована - 3x3 мм. / 0,5 м. шир.
  • Availability: Out Of Stock
  • 9.00 лв.