• Мрежа за дъна - поцинкована - 1x1 мм. / 0.50 м. шир.


Write a review

Please login or register to review

Мрежа за дъна - поцинкована - 1x1 мм. / 0.50 м. шир.

  • Product Code: Мрежа за дъна - поцинкована - 1x1 мм. / 0.50 м. шир.
  • Availability: 5
  • 8.00 лв.